BIP
Menu dnia
  • Wtorek

  • Śniadanie: pieczywo mieszane, masło, polędwica sopocka, sałata, ogórek kiszony, kawa zbożowa na mleku
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa pomidorowa z ryżem, ziemniaki, potrawka drobiowa, surówka z czerwonej kapusty, kompot owocowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: pudding, lemoniada
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, pasta z wędliny z natką pietruszki, dżem owocowy, sałata, rzodkiewka, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Środa

  • Śniadanie: ryż na mleku, pieczywo mieszane, masło, szynka wieprzowa, sałata, pomidor, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa jarzynowa, ziemniaki, kotlet z indyka, surówka z cukinii, kompot owocowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: truskawki, lemoniada
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, kiełbasa żywiecka, jajko, sałata, papryka, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Piątek

  • Śniadanie: pieczywo mieszane, masło, kurczak maślany, sałata, pomidor, jogurt owocowy, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa kapuśniak z białej kapusty, makaron z białym serem i truskawkami,, kompot owocowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: maślanka owocowa
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, pasta jajeczna, sałata, papryka, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Czwartek

  • Śniadanie: kaszka kukurydziana na mleku, pieczywo mieszane, masło, pasztet z tuńczyka, mus jabłkowy, sałata, ogórek kiszony, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: barszcz czerwony, kasza jęczmienna, bitka wieprzowa, surówka z kapusty pekińskiej,, kompot owocowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: bułeczka maślana, lemoniada
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, ser żółty, sałata, rzodkiewka, herbata z cytryną
    17:00-18:00
Mazowsze serce Polski
© Copyright 2019 SZPZOZ        Realizacja MediaHealth