BIP
Menu dnia
  • Poniedziałek

  • Śniadanie: kasza manna na mleku, pieczywo mieszane, masło, ser żółty, dżem owocowy, sałata, papryka, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa zacierkowa, ziemniaki, pieczony kotlet mielony, surówka z dyni z żurawiną, kompot owocowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: biszkopty, lemoniada
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, szynkowa, sałata, pomidor, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Wtorek

  • Śniadanie: pieczywo mieszane, masło, polędwica sopocka, sałata, ogórek kiszony, kawa zbożowa
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa grochowa, makaron, sos szpinakowo-drobiowy, surówka collesław, kompot owocowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: pomarańcza, lemoniada
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, parówki z szynki, ketchup, sałata, rzodkiewka, herbata z cytryną
    17:00-18:00
Mazowsze serce Polski
© Copyright 2018 SZPZOZ        Realizacja MediaHealth