BIP
Menu dnia
  • Środa

  • Śniadanie: pieczywo mieszane, masło, sałata, szynka wieprzowa, pomidor, herbata z cytryną, ryż na mleku
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa zacierkowa, bitka wieprzowa w sosie śmietanowym z natką pietruszki, kasza bulgur, surówka z kapusty pekińskiejompot owocowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: galaretka owocowa
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, sałata, kiełbasa żywiecka, jajko, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Czwartek

  • Śniadanie: pieczywo mieszane, masło, sałata, polędwica drobiowa, ogórek kiszony, herbata z cytryną, kasza manna na mleku
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa pomidorowo-dyniowa z lanymi kluskami, udziec z kurczaka po toskańsku, ziemniaki, brokuły, kompot porzeczkowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: kisiel
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, sałata, rzodkiewka, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Piątek

  • Śniadanie: kasza kuskus na mleku, pieczywo mieszane, masło, sałata, pasta jajeczna ze szczypiorkiem, pomidor, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa z ciecierzycy, pierogi leniwe, mus jabłkowy, kompot wiśniowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: koktajl jogurtowo-bananowy
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, sałata, szynka konserwowa, pomidor, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Sobota

  • Śniadanie: zacierka na mleku, pieczywo mieszane, masło, ser białym dżem, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa koperkowa, filet z indyka pieczony, ryż, marchewka gotowana, kompot porzeczkowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: rogal
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, sałata, szynka drobiowa, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
Mazowsze serce Polski
© Copyright 2022 SZPZOZ        Realizacja MediaHealth