BIP
Menu dnia
  • Piątek

  • Śniadanie: płatki owsiane na mleku, pieczywo mieszane, masło, twarożek, rzodkiewka, pomidor, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa z soczewicy z pomidorami, knedle, sos jogurtowy z malinami, jabłko, kompot porzeczkowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: serek homogenizowany, lemoniada
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, pasta jajeczna, ogórek kiszony, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Sobota

  • Śniadanie: mleko, płatki kukurydziane, pieczywo mieszane, masło, kiełbasa żywiecka, ogórek, sałata, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa zacierkowa, bitka wieprzowa, sos pieczeniowy, kasza pęczak, surówka z kapusty czerwonej, kompot porzeczkowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: mandarynka, lemoniada
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, ser biały, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Wtorek

  • Śniadanie: płatki owsiane na mleku, pieczywo mieszane, masło, pasta z wędliny z natką pietruszki, mus jabłkowy, ogórek kiszony, sałata, herbata cytrynowa
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa szpinakowa, kotlet mielony, sos paprykowy, kasza jaglana, carpaccio z buraków, kompot porzeczkowt
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: herbatniki, lemoniada
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, polędwica sopocka, rzodkiewka, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
Mazowsze serce Polski
© Copyright 2021 SZPZOZ        Realizacja MediaHealth