E-rejestracja
Menu dnia
  • Środa 04.09

  • Śniadanie: ryż na mleku, pieczywo mieszane, masło, szynka drobiowa, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    8-8:30
  • Obiad: Zupa zacierkowa, Gulasz w pomidorach, kasza gryczana nieprażona, fasolka szparagowa, kompot owocowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: Arbuz
    14:30-15
  • Kolacja: Pieczywo mieszane, masło, schab na kartki, jajo, papryka, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Czwartek 12.09

  • Śniadanie: Kakao, pieczywo mieszane, masło, wędzonka krotoszyńska, ogórek kiszony, sałata, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: Zupa zacierkowa, Sznycel z kurczaka, ziemniaki, bukiet warzyw,kompot porzeczkowy
    12:00-13:30
  • Podwieczorek: śliwki
    14:30-15:00
  • Kolacja: Pieczywo mieszane, masło, ser żółty, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Piątek 13.09

  • Śniadanie: płatki owsiane na mleku, pieczywo mieszane, masło, szynka zielonogórska, jaja, papryka, sałata, herbata z cytryną
    8-8:30
  • Obiad: Zupa z kabaczka z pomidorami, Pierogi leniwe, sos jogurtowo serowy z truskawkami, jabłko, kompot porzeczkowy
    12-13:30
  • Podwieczorek: kisiel
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, szynka piastowska, ogórek, sałata, herbata z cytryną
    17-18
  • Sobota 14.09

  • Śniadanie: kasza manna na mleku, pieczywo mieszane, masło, twarożek waniliowy, dżem truskawkowy niskosłodzony, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    8-8:30
  • Obiad: Zupa z kalarepy, Bitka wieprzowa, sos pomidorowy, kasza jęczmienna, sałatka z buraczka, kompot owocowy
    12-13:30
  • Podwieczorek: chrupki kukurydziane
    14:30-15
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, schab pieczony, sałata, rzodkiewka, herbata z cytryną
    17-18
  • Niedziela 15.09

  • śniadanie: kawa zbożowa, pieczywo mieszane, masło, szynka wieprzowa, ogórek, sałata, herbata z cytryną
    8-8:30
  • Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem, Kurczak caprese, ziemniaki, brokuły, kompot owocowy
    12-13:30
  • Podwieczorek: jogurt owocowy
    14:30-15:00
  • kolacja: pieczywo mieszane, masło, pasta jajeczna ze szczypiorkiem, pomidor, sałata herbata z cytryną
    17-18
  • Poniedziałek 16.09

  • Śniadanie: ryż na mleku, pieczywo mieszane, masło, ser biały, rzodkiewka, sałata lodowa, herbata z cytryną
    8-8:30
  • Obiad: Barszcz czerwony, Schab faszerowany śliwką i mozarellą, kasza kuskus, fasolka szparagowa, kompot owocowy
    12-13:30
  • Podwieczorek: herbatniki
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, wędzonka krotoszyńska, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    17-18
Mazowsze serce Polski
© Copyright 2024 SZPZOZ        Realizacja MediaHealthPolityka prywatności