BIP
E-rejestracja
Menu dnia
  • Niedziela 14.04.24

  • Śniadanie: kawa zbożowa z mlekiem, pieczywo mieszane, masło, szynka piastowska, mus jabłkowy, rzodkiewka, sałata
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa selerowa, pieczeń rzymska, sos pomidorowy, kasza jęczmienna, kalafior, kompot owocowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: gruszka
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, kiełbaski drobiowe, ketchup, sałata, papryka, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Poniedziałek 15.04.24

  • Śniadanie: płatki owsiane na mleku, pieczywo mieszane, masło, twarożek z jabłkiem, ogórek, sałata, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa ze świeżych ogórków, kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta biała z pomidorami, kompot owocowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: budyń
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, wędzonka krotoszyńska, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Wtorek 16.04.24

  • Śniadanie: kakao na mleku, pieczywo mieszane, masło, ser żółty, sałata, ogórek kiszony
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa pomidorowa z ryżem, udziec z kurczaka po toskańsku, ziemniaki, surówka z białej kapusty z groszkiem, kompot owocowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: banan
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, schab pieczony, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Środa 17.04.24

  • Śniadanie: płatki jęczmienne na mleku, pieczywo mieszane, masło, szynka delikatesowa drobiowa, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa kapuśniak, bitka wieprzowa w lekkim sosie pieczeniowym, kasza gryczana, buraczki gotowane, kompot owocowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: melon
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, schab na kartki, jajko, papryka, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Czwartek 18.04.24

  • Śniadanie: kasza manna na mleku, pieczywo mieszane, masło, polędwica z piersi indyczej, sałata, ogórek kiszony, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa z zielonego groszku po florencku, risotto z warzywami i mięsem, surówka z pora, dyni i kukurydzy, kompot owocowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: jogurt owocowy
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, twarożek z koperkiem, sałata, rzodkiewka, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Piątek 19.04.2024

  • Śniadanie: kasza kukurydziana na mleku, pieczywo mieszane, masło, pasta jajeczna ze szczypiorkiem, pomidor, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: barszcz ukraiński, knedle, mus jogurtowo-truskawkowy, surówka z selera z rodzynką, kompot owocowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: serek homogenizowany
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, szynkowa z fileta, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Sobota 20.04.24

  • Śniadanie: zacierka na mleku, pieczywo mieszane, masło, ser biały, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa koperkowa z ryżem, kurczak caprese, ziemniaki, kalafior, kompot owocowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: galaretka owocowa
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, sałata, pasztet domowy pieczony, ogórek kiszony, herbata z cytryną
    17:00-18:00
Mazowsze serce Polski
© Copyright 2024 SZPZOZ        Realizacja MediaHealthPolityka prywatności