BIP
Menu dnia
  • Czwartek

  • Śniadanie: kasza manna na mleku, pieczywo mieszane, masło, szynka wieprzowa, ogórek kiszony, sałata, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: żurek, filet z kurczaka w sosie pomarańczowym, kasza kuskus, surówka z kapusty pekińskiej, kompot porzeczkowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: banan
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, polędwica sopocka, rzodkiewka, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Piątek

  • Śniadanie: ryż na mleku, pieczywo mieszane, masło, szynka drobiowa, pasztet z selera, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: barszcz ukraiński, ser biały, makaron, mus truskawkowy, kompot porzeczkowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: maślanka owocowa
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, pasta jajeczna, papryka, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
Mazowsze serce Polski
© Copyright 2020 SZPZOZ        Realizacja MediaHealth