BIP
Menu dnia
  • Wtorek

  • Śniadanie: kasza manna na mleku, pieczywo mieszane, masło, szynka drobiowa, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa pomidorowa z ryżem, pieczeń rzymska, ziemniaki, sos koperkowy, dynia gotowana, kompot porzeczkowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: galaretka owocowa, lemoniada
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, twarożek, dżem, rzodkiewka, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Środa

  • Śniadanie: kasza kukurydziana na mleku, pieczywo mieszane, masło, polędwica drobiowa, ogórek kiszony, sałata, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: barszcz czerwony, udziec z kurczaka pieczony, kasza kuskus, sos z pomidorów i cukinii, mizeria z jogurtem, kompot porzeczkowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: bułeczki maślane, lemoniada
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, pasztet z selera, szynkowa, rzodkiewka, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Sobota

  • Śniadanie: płatki kukurydziane na mleku, pieczywo mieszane, masło, kiełbasa żywiecka, ogórek, sałata, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa zacierkowa, pulpet z warzywami, ziemniaki, kapusta czerwona zasmażana, kompot porzeczkowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: mandarynka, lemoniada
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, ser biały, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Niedziela

  • Śniadanie: jogurt owocowy, chleb mieszany, masło, jajko, szynka wieprzowa, rzodkiewka, sałata, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa kalafiorowa, gulasz z indyka, kasza jęczmienna, sałata, sos jogurtowy, kompot porzeczkowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: serek homogenizowany, lemoniada
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, ogonówka, ogórek kiszony, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
Mazowsze serce Polski
© Copyright 2021 SZPZOZ        Realizacja MediaHealth