BIP
Menu dnia
  • Poniedziałek

  • Śniadanie: kasza manna na mleku, pieczywo mieszane, masło, ser żółty, ogórek, sałata, dżem, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa jarzynowa, shoarma z warzywami, ryż, carpaccio z buraków, kompot porzeczkowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: jogurt owocowy
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, ogonówka, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Wtorek

  • Śniadanie: kasza kukurydziana na mleku, pieczywo mieszane, masło, polędwica sopocka, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa porowa, kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta biała z pomidorami, kompot porzeczkowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: budyń
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, parówki, ketchup, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Środa

  • Śniadanie: kasza kukurydziana na mleku, pieczywo mieszane, masło, polędwica z piersi indyczej, ogórek kiszony, sałata, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: barszcz ukraiński, kurczak caprese, ryż, sos z pomidorów i cukinii, mieszanka europejska, kompot owocowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: kiwi, lemoniada
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, pasztet wielowarzywny, szynkowa, rzodkiewka, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Czwartek

  • Śniadanie: ryż na mleku, pieczywo mieszane, masło, polędwica z piersi indyka, ogórek kiszony, sałata, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa krupnik, eskalopki drobiowe soute, ziemniaki, buraczki gotowane, kompot owocowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: drożdżówka
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, serek homogenizowany, dżem, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Piątek

  • Śniadanie: ryż na mleku, pieczywo mieszane, masło, szynkowa, papryka, sałata, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa z zielonego groszku po florencku, knedle, mus jogurtowo- truskawkowy, jabłko, kompot porzeczkowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: kisiel
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, ser żółty, ogórek, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Sobota

  • Śniadanie: jogurt owocowy, pieczywo mieszane, masło, szynka wieprzowa, ogórek, sałata, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa ziemniaczanka, sos boloński z indyka, makaron, sałata, sos vinegret, kompot porzeczkowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: jabłko, lemoniada
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, krakowska drobiowa, rzodkiewka, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Niedziela

  • Śniadanie: kakao, chleb mieszany, masło, szynka konserwowa, rzodkiewka, sałata
    8:00-8:30
  • Obiad: zupa szpinakowa z ryżem, filet z kurczaka pieczony, sos pomidorowy, ziemniaki, mizeria ze śmietaną, kompot porzeczkowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: serek homogenizowany
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, szynka wieprzowa, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
Mazowsze serce Polski
© Copyright 2022 SZPZOZ        Realizacja MediaHealth