E-rejestracja
Menu dnia
  • Wtorek 03.12

  • Śniadanie: jogurt owocowy, pieczywo mieszane, masło, pasta jajeczna ze szczypiorkiem, sałata, ogórek kiszony,herbata z cytryną
    8-8:30
  • Obiad: Zupa krupnik, Filet z kurczaka soute, sos koperkowy, ryż, mizeria, kompot owocowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: budyń
    14:30-15
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, szynka wieprzowa, papryka, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Środa 4.12

  • Śniadanie: płatki kukurydziane na mleku, pieczywo mieszane, masło, łopatka z pietruszką, ogórek, sałata, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: Zupa porowa, Mintaj smażony, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, kompot porzeczkowy
    12:00-13:30
  • Podwieczorek: drożdżówka z serem
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, smarowidło z szynki, rzodkiewka, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Czwartek 05.12

  • Śniadanie: płatki żytnie na mleku, pieczywo mieszane, masło, wędzonka krotoszyńska, ogórek kiszony, sałata, herbata z cytryną
    8-8:30
  • Obiad: Zupa minestrone, sznycel z kurczaka, ziemniaki, carpaccio z buraczków, kompot porzeczkowy
    12-13:30
  • Podwieczorek: mandarynka
    14:30-15:00
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, pasta twarogowo - łososiowa, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    17-18
  • Piątek 6.12

  • Śniadanie: płatki żytnie na mleku, pieczywo mieszane, masło, zielonogórska, jajo, papryka, sałata, herbata z cytryną
    8-8:30
  • Obiad: Zupa brokułowa, Pierogi z serem, sos truskawkowo - jogurtowy, jabłko, kompot owocowy
    12-13:30
  • Podwieczorek: kisiel
    14:30-15
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, szynka piastowska, ogórek, sałata, herbata z cytryną
    17-18
  • Sobota 7.12

  • śniadanie: kasza manna na mleku, pieczywo mieszane, masło, twarożek waniliowy, dżem truskawkowy niskosłodzony, herbata z cytryną
    8-8:30
  • Obiad: Zupa zacierkowa, Bitka wieprzowa, sos pomidorowy, ziemniaki, sałatka z buraka, kompot owocowy
    12-13:30
  • Podwieczorek: chrupki kukurydziane
    14:30-15:00
  • kolacja: pieczywo mieszane, masło, schab pieczony, sałata, rzodkiewka, herbata z cytryną
    17-18
  • Niedziela 8.12

  • Śniadanie: kawa zbożowa na mleku, pieczywo mieszane, masło, szynka wieprzowa, sałata, ogórek, herbata z cytryną
    8:00-8:30
  • Obiad: Zupa pomidorowa, Kurczak caprese, ziemniaki, brokuły, kompot owocowy
    12:00-13:30
  • Podwieczorek: jogurt owocowy
    14:30-15:00
  • Kolacja: Pieczywo mieszane, masło, pasta jajeczna ze szczypiorkiem, pomidor, sałata, herbata z cytryną
    17:00-18:00
  • Poniedziałek 9.12

  • Śniadanie: ryż na mleku, pieczywo mieszane, masło, wędzonka krotoszyńska, pomidor, sałata lodowa,
    8-8:30
  • Obiad: Zupa selerowa, Schab faszerowany śliwką i morelą, kasza kuskus, fasolka szparagowa, kompot porzeczkowy
    12:30-13:30
  • Podwieczorek: Herbatniki
    14:30-15
  • Kolacja: Pieczywo mieszane, masło, ser biały, rzodkiewka, sałata,
    17-18
Mazowsze serce Polski
© Copyright 2024 SZPZOZ        Realizacja MediaHealthPolityka prywatności